Újabb két nagy lépés kis cipőben

Immáron újabb hatvani óvodában vehették birtokba a gyermekek az Ovi-Foci Pályát!

A június 14-én, a Hatvani Százszorszép Óvoda Ovi-Foci pályáját vehették birtokba a gyerekek, a beruházás az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által meghirdetett Nemzeti Ovi-Foci, Ovi-Sport Program pályázat keretében valósult meg.

Az átadóünnepség a Katica csoport népviseltbe öltözött gyermekeinek műsorával kezdődött, majd Horváth Richárd polgármester köszöntötte a vendégeket, aki szintén a Százszorszép Óvodába járt gyermekkorában.

Nagy Zsoltné Gabriella intézményvezető is mondott beszédet, majd pedig az Alapítvány munkatársa, Várhidi Renáta állt a mikrofon mögé. Kiemelte: a program célja, hogy a legkisebbek is átérezzék a mozgás örömét, illetve minél korábban elkezdődjön az egészséges életmódra nevelés.

Jelen volt még a rendezvényen a pálya kivitelezője, a Globál Sport Kft. képviseletében Pásztor Zsófia, a Hatvan FC elnöke Ofella Zoltán, illetve az Önkormányzat képviselőtestületének tagjai.

Mindezek után az ovisok nagy örömmel birtokba vették a nekik készült pályát.

A 145. pályára sem kellett sokat várni, mert az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány Sarkadon már át is adta.

Az Epreskert utcai Óvodában tartott átadóünnepségen beszédet mondott Sarkad város polgármestere, dr. Mokán István, akinek a gyermeke is az említett óvodába jár. Kiemelte: azok a legkedvesebb beruházások, melyek a jövőbe fektetnek be, és a legféltettebb legdrágább kincseket, a gyerekeket célozzák meg.

Szintén megosztotta a gondolatait az összegyűlt vendégeknek Puj Erzsébet Katalin intézményvezető, illetve az Alapítvány munkatársa, Varga Krisztina. Utóbbi hangsúlyozta: az UEFA Grassroots programjának elveivel is abszolút összhangban van az Ovi-Sport Program, mely szerint minél hamarabb be kell vonni a sportba a gyerekeket, így nagyobb kiválasztási alapból tudnak a sportklubok válogatni. A még több egészséges, sportos gyermekekből pedig még több EB-n szereplő játékos, szurkolóés lelkes sporttámogató fog válni.

A vendégek ünnepi beszédei után pedig nagy örömmel vették birtokba a pályát a gyermekek, akik egy rövid mérkőzésen mutathatták meg, hogyan is játszanak a legkisebbek!

https://manosport.blogstar.hu/./pages/manosport/contents/blog/28039/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?