Swietelsky Ovi-Foci Bajnokság Szombathelyen

Június 7-én kedden nyolc szombathelyi óvoda részvételével elindult a hagyományteremtő, legkisebbek számára kiírt sorozat, amelynek az első fordulóját tartották tegnap. A két csoportban lejátszott mérkőzések után az ügyesebb csapatok a döntőben mutathatják meg, hogyan is játsszák ők a labdarúgást.

A bajnokságban nyolc csapat vesz részt, az első fordulóban pedig a következő négy óvoda képviseltette magát: Mocorgó, Hétszínvirág, Szűrcsapó és Benczúr Óvoda. Közülük a Mocorgó, illetve a másik csoportból a Maros Óvoda már részesei az Ovi-Foci Programnak, ők már rendelkeznek az igencsak korszerű, TÜV szabvány szerint létesített Ovi-Foci Pályával, amelyen persze nem csak focizni lehet. Az apróságok más sportágak, mint például a kézilabda vagy a kosárlabda alapjait is megismerhetik a mindennapok folyamán. Az említett két, már a programhoz csatlakozott óvodában a pályák megvalósítását a Swietelsky Vasúttechnika Kft. is támogatta.

Az Alapítvány kiváló kapcsolatot ápol a vasi megyeszékhellyel, amit a programhoz csatlakozó óvodák száma hűen reprezentál. Idén a meglévő két óvoda mellé további hét csatlakozik, azaz lassan ők is magasabb szintre emelhetik a közös játék és mozgás örömét, mindezt az új, multifunkcionális pályájukon.

https://manosport.blogstar.hu/./pages/manosport/contents/blog/27833/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?