Dunaújvárosban is fociztak az ovisok

Az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány – köszönhetően kiváló kapcsolatának a helyi önkormányzattal és óvodákkal – is meghívást kapott a Római Városrészi Óvodai Napra, Dunaújvárosba. A rendezvény középpontjába a közös mozgás élménye került.

A Római városrészi Tagóvoda játszóterének felújítása alkalmából a házigazda, illetve a Duna-parti tagóvoda gyermekei vehettek részt a focikupán, illetve különböző ügyességi versenyek is vártak rájuk, rengeteg jutalommal.

A különféle versenyekkel és bemutatókkal tarkított rendezvényen a támogatóknak köszönhetően több felajánlás is érkezett, Alapítványunk részéről pedig ovi-focis tornazsákokat kaptak a gyermekek. A legügyesebbek jutalmazása sem maradt el, ők érmekkel és kupákkal távozhattak a nap végén.

A városban egyébként jelenleg 2 óvoda rendelkezik Ovi-Foci pályával, azonban június 30-ig további 2 fog elkészülni, amely szintén az Alapítvány, az Önkormányzat és a támogató cégek kiemelkedő együttműködését jelzi. A helyszínen született meg az a fantasztikus ötlet, mely szerint a pályaátadók ősszel kerüljenek megrendezésre egy, a dunaújvárosi óvodák közötti négycsapatos ovi-focis tornával karöltve, hagyományteremtési céllal.

A társasági adókedvezményt felajánló vállalatok pedig szemmel látható eredményét láthatják majd felajánlásaiknak, ami a gyermekmosolyban érhető leginkább tetten.

https://manosport.blogstar.hu/./pages/manosport/contents/blog/27552/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?