Gyerekek üzennek a válogatottnak az újbudai focimajálison

Az Összefogás XI. Sportegyesület kreatív gyermekpályázatot hirdetett „Nem vagyunk mi kispályások” címmel, amelyen valamennyi magyar iskola csapata indulhatott videó vagy fénykép elkészítésével. A feladat az volt, hogy mutassák be, hogyan szurkolnak a magyar labdarúgó-válogatottnak az EB-n való sikeres szereplés érdekében. A beérkezett pályaművek közül a zsűri kiválasztott 27-et, ezek készítői részt vehetnek a május 22-én, Kamaraerdőn rendezett, I. Újbudai Focimajálison, ahol rengeteg nyeremény vár rájuk, fődíjként pedig a nyertes csapat testnevelő tanára Franciaországban, a helyszínen szurkolhat a nemzeti tizenegynek, a Neckermann Utazási Iroda jóvoltából.

77 magyar iskola és óvoda – 77 gyermekcsapat – 77 fantasztikus videó, amelyen bemutatják a gyerekek, hogy ők is drukkolnak a magyar futball-válogatottnak a franciaországi sikeres szereplésért. Ez lehet a mérlege a „Nem vagyunk mi kispályások” címmel indított országos kreatív pályázatnak. Az elkészült anyagokat a rendezvény megnyitóján átadjuk a sajtó munkatársainak, hogy juttassák el a válogatott tagjainak. A gyermekek csodákat alkottak, látható, hogy szívvel lélekkel szurkolnak a siker reményében, és bíznak a magyar foci újjáéledésében.

A rendezvény tehát május 22-én (vasárnap) lesz, s 10 órakor kezdődik a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban. A helyszínen megtalálható lesz az Ovi-Foci Alapítvány is, amely játékos feladatokkal várja a gyerekeket. 

A megnyitón részt vesz majd Simicskó István, honvédelmi miniszter, Király Nóra Újbuda alpolgármestere, a rendezvény ötletgazdája, Molnár Andrea, az Ovi-Foci Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Nagy Ádám válogatott labdarúgó. A délutáni díjátadó ünnepségen Sipos Jenő az MLSZ sajtófőnöke és Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is ott lesz.

https://manosport.blogstar.hu/./pages/manosport/contents/blog/27386/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?