Mészöly Géza is az OviFocira szavaz!

Mészöly Géza, az NB I-es Haladás vezetőedzője maga is sokat foglalkozik az utánpótlás-neveléssel, hiszen focisulit működtet. A szakembernek így egészen közeli képe van a fiatalok mozgásával kapcsolatban. A szakember ismeri az OviFoci Alapítvány működését és ő is támogatja a szervezetet a nemzetközi szavazáson.

Nem nagyon van óvodai sportos emlékem, mert én inkább a Fáy utcába jártam apukámmal az edzésekre – mondta Mészöly Géza. – A focisuli indulása előtt az volt az első gondolatom, hogy az óvodában megkeresem a szülőket. El is kezdtem edzéseket tartani és az első szülői értekezleten egyből harminc család jelent meg, hogy szeretné meghallgatni a terveinket. Nagyon fontos az alapok letétele. Sokat hallunk mostanában, még Bernd Storck szövetségi kapitánytól is arról, hogy milyen fontos a tizennégy évesek labdarúgása. Ez így van, de nem szabad elfelejteni az 5-12 éves korosztályt sem. Az ő fejlődésükhöz pedig elengedhetetlenek a jó pályák legyenek, ne olyanok, mint volt például a mi hétvégi bajnokinkon a Vasasé. Fontos, hogy ma már nemcsak a labdarúgással, hanem más sportágakkal is megismerkedhetnek az óvodások. Az OviFoci Alapítvány talán a világon egyedülálló programot hajt végre és csak gratulálni tudok ahhoz, amit eddig elértek. Azt kívánom, hogy továbbra is legyen sikeres az alapítvány, a szavazáson pedig én is támogatom a szervezetet!

Már 140 óvodában sikeres működik Ovi-Sport program!

Egy gyors szavazással most mindenki segíthettek az ovisoknak. 

Az Ovi-Sport program is részt vesz a SozialMarie pályázaton, amelyen hat országból induló projekteket díjaznak majd. Ha a közönségszavazáson nyernek, akkor egy 3 perces kampányvideót készítenek majd róluk, amivel még többen megismerhetik az Ovi-Sport programot, akár külföldön is. 

A szavazás módja: A weboldalon kattintsatok az „Erre szavazok” gombra, és adjátok meg e-mail címeteket. Ezután a megadott címre visszaigazoló e-mail fog érkezni, amelyre kattintva megerősíthetik a szavazatot a megadott kóddal. Figyeljetek, mert a visszaigazoló e-mail a spam mappába kerülhet, de anélkül érvénytelen a szavazat!

Szavazni itt lehet!

 

https://manosport.blogstar.hu/./pages/manosport/contents/blog/25297/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?